Vlerësimi i Ardian Dvoranit nga Departamenti Amerikan i Shtetit nuk ka revoltuar vetëm Ilir Metën, por dhe mbështetësit e tij.

Sonila Meço thotë se në fakt, sipas saj, Ardian Dvorani është kritikuar nga Komisioni i Venecias, ndaj s’duhej vlerësuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit.

“Ka, apo s’ka transparencë? Kë të besojmë”, pyet e revoltuar Sonila?