Skip to content

Sot zgjidhet kreu i PD-së për degën e Divjakës

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Nis procesi zgjedhor për kryetar dege të Partisë Demokratike në Divjakë, në bazë të parimit, një anëtar, një votë.

 

Në garën për kreun e PD-së janë kandidatët Gjergji Janko dhe Elisabeta Rredhi.

 

Sipas deputetit demokrat, Luan Baçi, i shprehur edhe më herët si i deleguar i Partise Demokratike për qarkun Fier, këto votime vijojnë të tregojnë rëndësinë për të ardhmen e PD.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë