Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Me urdhër të Porokurisë së Posaçme janë vënë ne pranga 14  persona, të akuzuar për trafik droge.

Operacioni është ende në vijim dhe mësohet se janë lëshuar 20 urdhra.

Mësohet se operacioni është zhvilluar në bashkëpunim me autoritet italiane, në disa qytetet si Tiran, Durrës, Elbasan, Vlorë dhe Korçë.

Pak më parë SPAK njoftoi se do të mbajë një konferencë për shtyp në orën 13:30.r.t

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re