SPAK ka lëshuar urdhër për kontrolle në disa banesa dhe në Call Centera.

 

Paraprakisht bëhet me dije se  aktualisht janë duke u ekzekutuar urdhrat e prokurorit nga policia, ndërsa ka disa persona të shoqëruar për skandalin e Call Centerave.

Deri tani nuk ka asnjë reagim zyrtar nga ana e institucioneve zyrtare.