Një nga specialistët më të njohur të Mjeksisë Fetale dhe Klinikës Gjenietike, Dr.M.Sc Loqnnis Koutras do të qendroj në Spitalin Amerikan në Prishtinë me datat 16, 23 dhe 30 janar, njofton .

Ju që jeni të interesuar për të bërë vizitë fillimisht mund të kontaktoni në emailin e Spitalit Amerikan ose edhe në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

LIKE FAQES NE FACEBOOK PER LAJME TE NGJASHME