Arbi Agalliu

Në gjithë tavolinat përkatëse, delegatët janë duke firmosur dhe në këtë konteks nëpërmjet kamerave ka një transparencë. Ne pas këtij Kuvendi të kemi një PD më të mir ëdhe më të hapur. PD ti drejtohet shtresës së mesme dhe qytetarëve. Hap[ja e partisë futja në komunikim dhe diskutim publik i të gjithë atyre që mendojnë ndryshe por janë profesiuonistë, e kemi si bindje një ndër objektivat e PD sot është cliruar nga cdo dualizëm dhe kemi një qëllim të bashkuar dhe të hap[emi për prurje të reja gjithmonë në mënyrë institucionale.
Shqipëria e 2022 duhet të diskutojmë në mënyrë të mirë pa ofendime pa urretje. Ne duhet të ecim përpara me një frymë evropiane të zhvilluar. PD nuk duhet të mbahet peng.

Pika që personat e shpallur non grata mos jenë pjesë e strukturave të PD, ëhstë3 formë për të lënë Berishën?
Unë nuk dua të ngel peng për një emër të caktuar, kam k,osni8deratë për cfar ëka bërë Berisha dikur. Zoti Berisha ka kontriubuar për PD , ka vendosur themelet e shtetit shqiptar por duhet ti hapë rrugë zhvillimit dhe mendimit ndryshe dhe mos kthehemi pas.
Ska të bëjë me berishën ti themi stop individëve për dekraioinalizikmit , soptpo individët që janë shpallur non grata nga SHBA. Dyert e PD janë të hapura për këtdo, duhen vendosur disa paraime që nuk ka të bëjë kulti i individit por të jemi të gjithë të barabartë.

/faxweb