Protesta e heshtur po zhvillohet në të gjitha komisariatet e policisë në qytete të ndryshme të vendit.

 

Përfaqësues të PD dhe qytetarë të tjerë kanë ndezur qirinj me moton “Stop vrasjes në Komisariate”

 

Më poshtë ju sjellim pamje nga disa qytete të vendit: