Një studim i ri, ku përcaktohet se personat me grup gjaku 0 kanë më pak gjasa të infektohen me Covid-19.

Studimet e bëra janë publikuar ditën e sotme, bën me dije CNN, teksa ekspertët kanë treguar se studimi vijon ende.

loading...

Një studiues danez ka provuar rreth 473.654 persona të cilët kanë bërë edhe testin e Covidit, teksa vetëm 38.4% e atyre me grup gjaku 0 kanë rezultuar pozitivë.

Sakaq një tjetër studim kanadez ka nxjerrë në pah faktin që më të shumë të prekur janë pacientët me grupin e gjakut A dhe B, ose praktikisht 84% e të prekurve kanë këtë grup.

/faxweb

loading...