Nje stuhi ere ka përfshirë këtë të premte qytetin e Peshkopisë.

Si pasojë e erës së fortë janë shkaktuar dëme të shumta materiale në të gjithë qytetin. Era e fortë arriti të shkatërojë plotësisht çatinë e një banese ndersa eshte dëmtuar dhe një makine e parkuar aty pranë.

Po ashtu stuhia ka rrezuar edhe disa peme te cilat kane demtuar edhe automjetet e parkuara.

Era e fortë nis rreth orës 08:00 të mëngjesit ndersa per fat te mire nuk pati persona te lenduar.