Stuhia e shkaktuar pasditen e të mërkurës në zonën e juglindjes ka shkaktuar dëme të shumta materiale.

 

Përveç dëmtimeve në bujqësi, dëme të shumta janë shkaktuar edhe në parkun e Drilonit në Pogradec.

 

Reshjet e breshërit dhe era e fortë kanë dëmtuar pemë të shumta si dhe biznese të ndryshme të cilat janë të pozicionuara në këtë park.