Sali Berisha: Nuk kanë asnjë përgjegjësi vendet e Evropës për mënyrën se si sillesh ti me gazetarët, ke një muaj dhe sillesh si Stalinist. Në je burrë dhe ta mban, hajde të kalojmë ligjin në parlament, të përjashtojmë kryeministrat nga çdo parashkrim, të ndërrojmë kodin penal. S’e bën dot këtë sepse ka frikë dhe tmerr nga firmat e tij sepse thotë nuk e di ç’kam firmosur për të mbushur valixhet.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb