Jorida Tabaku, kandidatja për deputet e PD, ka shprehur konsideratat dhe vlerësimin më lartë për të riun Arjan Sala, i cili humbi jetën magazinës në zjarr të një qendreje tregtare në Tiranë në përpjekje për të shpëtuar sa më shumë punonjës.

Edhe Tabaku ka bashkuar zërin e saj me atë të mijëra njerëzve, që e kanë thirrur “hero”, 32-vjeçarin Sala.

“Ne nderojmë sot Arjan Salën, heroin që me vetmohim u hodh në zjarr për të shpëtuar jetën e 25 qytetarëve. Heroit që në një ditë të vetme na dëshmoi se akte të tilla kalojnë te çdo përmasë. Ne do ta kujtojmë gjithmonë me nderim. I përjetshëm qoftë kujtimi tij. U prehsh në paqe Arjan, Zoti u dhëntë forcë familjes tënde dhe të afërme të tu!”