Tani, baraz me Putinin?

trump.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Ish-presidenti amerikan Donald Trump, mori vlerësimin më të lartë në Taekwondo – rripin e zi në ditën e nëntë.

Ky çmim iu dorëzua atij nga njeriu i parë i Federatës Taekwondo të Koresë së Jugut, Lee Dong-sup, në shtëpinë e një biznesmeni kontrovers në Florida.

Është interesante se Trump mori njohje edhe pse ai nuk e ka ushtruar kurrë këtë sport.

“Jam i nderuar që marr certifikatën e nderit të ditës së nëntë dhe mendoj se taekwondo është një art i mrekullueshëm luftarak për vetëmbrojtje”, tha Trump.

Ai tani e ka barazuar veten me presidentin rus Vladimir Putin, i cili mori këtë njohje në vitin 2013, edhe pse ai gjithashtu nuk e ka ushtruar kurrë këtë sport.

Lee Dong-sup nuk deklaroi arsyen pse Trump iu dha një rrip i zi në ditën e nëntë, por tha se nuk kishte të bënte me çështje politike.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë