Të dënuarit në burgun e Fierit i kanë dërguar një letër News24&BalkanWeb për amnistinë.

Në këtë letër drejtuar redaksisë sonë, të dënuarit kërkojnë amnisti të përgjithshme për të gjithë dhe jo të cunguar.

Të burgosurit shprehen se gjyqtarët dhe prokurorët nuk janë treguar profesionistë në punën e tyre.

Peticioni i ngritur nga ta ka marrë 26 firma.

Leta
Leta