Njësoj si 111 vite më parë sheshi i flamurit në Vlorë simbolikisht mblodhi jo vetëm krerët më të lart të shtetit por edhe qytetarë nga e gjithë shqiptaria.

Mesazhet në këtë ditë feste ishin të shumta nga qytetarët të cilët e kanë ktheyr në traditë ardhjen në Vlorë për këtë datë të rëndësishme.

 

Uroj gjithë shqiptarët Gëzuar!  Ta festojmë të gjithë se bashku!

 

Uroj që brezat e ardhshëm ti dinë sakrificat që janë bërë mos ta lënë atdheun  dhe mos të rrinë indifferent.

 

Të shumtë ishin edhe qytetarët që kishin ardhur enkas nga Kosova për ditën e Pavarësisë.

 

Kemi ardhur nga Kosova që të festojmë Pavarësinë së bashku, ne vijmë vit për vit.

 

Duhet të jemi më të bashkua, kjo është festa më me vlerë për të gjithë ne.

 

Aktivitetet në kuadër të ditës së pavarësisë kulmojne në mbrëmje me një koncert ne qendër të qytetit te Vlores.

 

Festime per diten e Flamurit ka patur edhe në qytete të tjera që nga Shkodra, Korçë, Fier, Elbasan e të tjera.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re