Kopshti Zoologjik i Shkupit në Maqedoninë veriore ishte së fundmi kryefjala e shumë mediave rajonale pasi u publikuan informacione se këlyshët e luanit të bardhë lindën aty pas 20 vitesh. Luanesha e Bardhë lindi tre këlyshë luani të bardhë, i cili është një variant i mutuar i luanit dhe mund të shihet kryesisht në kopshtet […]