E martë, 7 janar 2020. Parashikimi sipas IGJEUM, Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit

RESHJET

Nesër (e martë, dt.07) nuk priten reshje (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

TEMPERATURAT

Nesër (e martë, dt.07) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 2 / 9 °C

në vendet e ulëta: -1 / 7 °C

në vendet malore: -7 / 0 °C

ERA

Nesër (e martë, dt.07) era pritet të jetë e lehtë deri mesatare.