Gjykata e Shkodrës jep masën e sigurisë për dy të rinjtë e akuzuar për atentatin ndaj Shefit të Policisë bashkiake në Malësinë e Madhe, Mentor Hasanaj.

Gjykata ka vendosur arrest me burg për Ilirjan Hasanaj dhe Verzan Bajrakurtaj.

Në seancën gjyqësore të akuzuar nuk kanë folur por janë përfaqësuar nga avokatët mbrojtës Bujar Hoti dhe Ndrek Rukaj.

Pala mbrojtëse ka kërkuar një masë lehtësuese duke u bazuar në faktin që ato janë vetëdorëzuar por kjo kërkesë nuk është marrë parasysh nga trupa gjykuese.