Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla ka njoftuar shfuqizimin e nenit 4 që ka të bëjë me tarifat e provimeve të prapambetura.
 
Minsitrja tha se qeveria është dakord me kushtet e studentëve dhe se nuk do të ketë tarifë për provimet e prapambetura.
 
Ndërsa sa I takon përgjysmimit të tarifës së studimit, ministrja tha se ky vendim i përket Universiteteve.

LIKE FAQES NE FACEBOOK PER LAJME TE NGJASHME