Përfundojnë hetimet për dëmet e shkaktuara nga tërmeti i 26 nëntorit.

Prokurora e Durrësit ka dërguar për gjykim dosjen për 16 të pandehurit, ndërsa pushohet për dy të tjerë.

Nga ana e organit te akuzes u dërguan për gjykim:

Ramiz Shehu, Nevjana Isufi, Abdulla Osmani, Ruzhdi Xheka, Arben Isaku, Aldo Dakoveli, Artur Terziu, Artur Çela, Klajdi Lame, Flamur Gjuzi, Albrend Qetka, Skerdi Bello, Artenis Malko, Deshira Qato, Arben Qato dhe Kujtim Hasa.

Ndërkohë, është pushuar çështja për Defrim Celamin dhe Ahmet Dodën, të cilët akuzohen për “Shpërdorim detyre”.

Vijon…

loading...