Skip to content

Tezat anti-mish të qeverisë spanjolle

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Ministri spanjoll i Konsumatorëve Alberto Garzon u bëri thirrje bashkatdhetarëve të tij që të hanë më pak mish dhe në këtë mënyrë të ndihmojnë në luftën kundër ndryshimit të klimës, qw sipas tij shkaktohet dhe nga megaferma të mëdha të kafshëve. “Njerëzit janë të vetëdijshëm për ndikimin e gazeve serrë në ndryshimet klimatike, por ata […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë