Federata shqiptarë e futbollit akuzoi kryebashkiakun e Tiranës Erion Veliaj se po përdor kërcënime për të votuar kandidatin Eduard Prodani në gtarën për kreun e Shoqatës Rajonalë të futbollit të Tiranës.

Shefi i Komunikimit dhe i Departamentit të Marrëdhënies me Publikun në Federatën Shqiptare të Futbollit, Andi Verçani tha se gjatë mbledhjes që Veliaj ka organizuar me anëtarë të Shoqatës Rajonale të Tiranës, kryebashkiaku ka përdorur një gjuhë të rëndë rruge kundrejt të pranishmeve në sallë, kundër kreut actual të Shoqatës Rajonalë Tiranë Sulejman Mema dhe kundër drejtuese te FSHF.

FSHF publikoi audion e mbledhjes me dyer të mbyllura ku federate denonconte  gjuhen sipas saj rrugacerore të kryebashkiakut dhe shantazhet që ai po I bën anetareve të shoqatës rajonalë të Tiranës me qëllim që ndryshohet destinacioni I votes.