Dhoma e avokatisë Fier ka njoftuar heqjen e licencës si masë disiplinore për avokatin Nexhip Dauti.

 

Masa disiplinore ka ardhur për shkak të thyerjes së bojkotit për hartën e re gjyqësore dhe për tre muaj avokati nuk do të ketë të drejtën e ushtrimit të profesionit.

 

NJOFTIM !

Komisioni Disiplines, sot ne daten 13.06.2022 VENDOSI :

Pezullimin e licenses profesionale te Av. Nexhip Dauti per nje periudhe 3 mujore duke e konsideruar shkelje te rende “thyerjen e bojkotit” nga ky avokat i Dhomes Fier .

Ju lutem, respektoni vendimin e DHASH, bojkoti vazhdon!