Pyetje: Çfarë komenti keni për deklaratat e fundit të kryeministrit Edi Rama i cili i ka kërkuar SPAK-ut hetim për dosjen e Gërdecit dhe 21 janarit, keni ndonjë koment?

“Për këtë gjë nuk kam asnjë koment. Jemi këtu për të folur për presidentin”, tha mediu i cili shkurtimisht iu shmang pyetjes së gazetarit.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb