Nëse të bëhet padrejtësi, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

Kur sprovohesh me sprova, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

Kur të ngushtohen rrugët dhe nuk e gjen askënd nga njerëzit që të ndihmon dhe përkrah, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

Nëse je i pafajshëm dhe nuk mundesh ta paraqesësh atë, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

Nëse mblidhen njerëzit të të dëmtojnë dhe nëse për ndonjë çështje dera të është mbyllur, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

Nëse të vështirësohen çështjet dhe problemet, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

O Zot, lehtësona problemet dhe vështirësitë tona dhe bekona në furnizim.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re