Kreu i Kuvendit, Gramoz Ruçi është përplasur me deputetin e opozitës parlamentare Adriatik Alimadhi.

Ruçi iu drejtua atij “ballist” duke hasur në revoltën e tij.

“Ti më ke thënë 100 herë komunist mua, që nuk jam komunist. Ti je ballist dhe ja ku jeni”, tha Ruçi.