Mendohuni mirë përpara se të vendosni të dilni me makinë nëpër Tiranë.

Kaosi me trafikun është një stres më vete. Shumë prej rrugëve të kryeqytetit janë të ngarkuara me automjete që presin në radhë.

Trafiku nis që në hyrje tek mbikalimi i Casa Italia dhe vijon më pas edhe në rrugët e brendshme.