Skip to content

Tjetër pallat pa leje në Farkë; 1200 metra katrorë ndërtim në shkelje të ligjit

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Nje tjeter ndertim pa leje eshte identifikuar ne Farke. Kete here behet fjale per ndertimin pa leje te 1200 metrave katrore.

 

Per ta denoncuar ate ishte ministri i brendshem Bledi Çuçi.

 

Sipas ligjit ndertuesi ka si mundesi qe ose ta parableje ate me çmimin e tregut ose t’ia fale shtetit.

 

Ne rastin e moszgjedhjes se asnje prej alternativave, godina pa leje do te konfiskohet dhe ndertuesi do te ndiqet penalisht.

 

Edhe ne rastin kur investitori zgjedh nje nga mundesite qe i lejon ligji, ai perseri do te paguaje gjoben per shkelje te lejes se ndertimit.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë