Një tjetër rast pozitiv me Covid 19 në Pogradec. Bëhet fjalë për një grua rreth 50-vjeçe, kontakt i afërt me një infermiere në konsultoren e këtij qyteti.

Me rastin e sotëm numrit të infektimeve në këtë qytet shkon në nëntë. Pak ditë më parë, pozitivë me COVID-19 rezultuan një mjek dhe katër infermiere në konsultore.

Burimet bëjnë të ditur se pas këtyre rasteve janë dërguar drejt kryeqytetit 21 tampone ku ka dalë pozitiv vetëm një.