Pas përfundimit të ndeshjes trajneri gjirokastrit u shfaq i mërzitur për lojën dhe rezultatin e skuadrës së tij. Ai ka kërkuar edhe mirëkuptimin e gazetarëve se do të fliste kur të ishte më i qetë. Ai shprehu pakënaqësi për atë që pa sot në fushë.
Burime të sigurta brenda klubit se fillimisht ai është takuar me futbollistët duke i njohur me vendimin e tij. Pas kësaj të njëjtën veprim e ka bërë edhe me drejtuesit e klubit duke dhënë dorëheqje të parevokueshme. Kështu në vitin tjetër drejtuesit duhet të mendojnë një tjetër alternativë për ta vendosur në stolin e Tomorit./ Berati.TV

LIKE FAQES NE FACEBOOK PER LAJME TE NGJASHME