Skip to content

Tragjedi/lumturia pas kësaj fotoje

  • 10/06/2022

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Vajza e zhdukur e një çifti të martuar të vrarë në vitin 1981 u gjet e gjallë më shumë se 40 vjet më vonë. Vazhdojnë kërkimet për vrasësit e prindërve, njoftoi policia amerikane. Për herë të parë në jetën e saj të rritur, Baby Holly-t iu dha mundësia të përqafonte gjyshen e saj biologjike dhe […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë