Mediat britanike kanë konfirmuar të paktën tre persona të vdekur dhe 43 të mbijetuar nga operacioni i shpëtimit në kanalin e La Manshit.

 

 

Autoritetet britanike konfirmojnë se kërkimet vazhdojnë por nuk shpresë që të gjenden ende persona të gjallë duke marrë parasysh largësinë nga bregu dhe temperaturat e ulëta.

 

 

Anija e emigrantëve u përmbys gjatë orëve të para të mëngjesit ndërsa në operacionin e shpëtimit janë përfshirë autoritetet britanike dhe franceze.

 

 

Nuk dihet ende numri i saktë i personave që kanë qënë në gomone apo identitetet e tyre.