Që prej orës 7 të mëngjesit, përgjatë superstradës Lezhë-Milot është krijua një trafik i rënduar.

 

Shkak për trafikun është bëri një trajler i cili ka pësuar defekt në kryqëzimin e Shëngjinit, duke bllokuar hyrjen në qytet.

 

Për të lehtësuar sadopak lëvizjen dhe orientuar drejtuesit e automjeteve janë vendosur efektiv te policisë rrugore në disa pika.