Tre lagje në Tiranë mbrëmjen e kësaj të hëne kanë mbetur pa energji elektrike.

 

Informacionet bëjnë me dije se për shkak të mbingarkesës në rrjet ka pasur ndërprerje energjie në Rrugën e Kavajës, “Irfan Tomnini” dhe zona e Ish- Parkut.

 

Në reagimin zyrtar, OSHEE njofton se po punojnë për riparimin sa më të shpejtë të defektit.

 

“Per shkak të avarise shkaktuar prej ngarkeses në rrjet, dy fidera që furnizojnë zonat si “Rruga e Kavajes”, “Irfan Tmonini”, ish-Parku, etj, janë aktualisht pa energji elektrike. Brigadat e OSHEE ndodhen në terren per riparimin sa më të shpejte të defektit.”