Një rast i tmerrshëm i shfrytëzimit seksual të një vajze të mitur me ndihmën e babait të saj, është gjykuar në Greqi

Gjykata e shkallës së parë i shpalli fajtorë të pandehurit, konkretisht babain 41-vjeçar nga Kalymnos dhe një bashkëfshatar 67-vjeçar, për përdhunim të vazhdueshëm, sjellje të pahijshme të vazhdueshme me një të mitur nën moshën 15 vjeç, trafikimin seksual të një të mituri.

Për të dytin nuk u njohën asnjë rrethanë lehtësuese dhe u dënua me 28 vjet burg dhe gjobë prej 100 mijë eurosh.

Babait iu dha faktori lehtësues i sjelljes së mirë të mëvonshme dhe u dënua me 13 vjet burg.

Torturat ndaj vajzës

Rasti kishte shkaktuar tronditje dhe neveri, pasi babai 41-vjeçar dyshohet se e kishte detyruar vajzën e tij 14-vjeçare të prostituonte për 67-vjeçarnt për një tarifë (nga 5 deri në 20 euro çdo herë) nga tetori 2013 deri në gusht 2017.

Të pandehurit u arrestuan nga oficerët e policisë së komisariatit të Kalymnos pas denoncimit të vajzës së mitur të 41-vjeçarit në gusht 2017.

E mitura dyshohet se ka rrëfyer për tezet e saj atë që po përjetonte dhe më 16 gusht 2017 ka denoncuar në policinë e Kalymnos babain dhe 67-vjeçarin.

Ajo jetonte me babanë dhe vëllanë e saj në një shtëpi njëkatëshe në një fushë pranë një kafeneje. Sipas asaj që ka pretenduar fëmija, 67-vjeçari e ka tërhequr zvarrë me forcë në një fushë dhe aty e ka dhunuar.

Babai dhe vëllai i saj nuk ndodheshin në shtëpi dhe i moshuari dyshohet se i kishte lënë si tarifë shumën prej 5 eurosh.

Ajo pretendon se më pas i tha babait të saj se çfarë kishte ndodhur dhe ai e kërkoi që të harronte atë që kishte ndodhur dhe se ai do ta zgjidhte vetë 67-vjeçarin.

Ajo pretendoi se 67-vjeçari vazhdoi ta ngacmonte pothuajse 2 deri në 3 herë çdo javë.

Konkretisht ajo pretendoi se ai e përdhunonte dhe i kishte lënë nga 5 deri në 10 euro çdo herë dhe se ajo vetë ia la paratë babait të saj.

Ajo gjithashtu theksoi se kishte folur për dhunimin me një psikolog në shkollën e saj, por ishte shumë e turpëruar.

E mitura gjithashtu pohoi se babai i saj e inkurajoi të ishte me 67-vjeçarin dhe ndonjëherë edhe debatonte me të.

Të pandehurit kanë mohuar kategorikisht ato që pretendon e mitura dhe kanë theksuar se këto janë trillime. /

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re