Një ngjarje tronditëse ka ndodhur në qytetin e Korçës.

 

Një grua ka lindur fëmijën në shtëpi dhe më pas e ka futur në një valixhe.

 

Mësohet se fëmija ka ndërruar jetë. Ngjarja ka ndodhur në lagjen 15 në qytet. Ndërkohë po bëhet ekspertiza e fëmijës.