Skip to content

Trump optimist: Ne do fitojmë kundër koronavirusit, ekonomia jonë do të lulëzojë

  • 17/03/2020

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Presidenti amerikan Donald Trump ka parashikuar një rimëkëmbje të shpejtë të ekonomosë pasi të kalohet kriza me koronavirusin. Trump vuri në dukje se procesi i rimëkëmbjes do të jetë shumë më i shpejtë nga sa mendohet.

Kreu i shtetit u shpreh se “ekonomia do të lulëzojë” duke shtuar se administrata e tij po punon që të sigurohet mbështetje për industritë dhe bizneset e vogla të prekura në mënyrë që të sigurojë se vendi do të dalë nga kriza me një ekonomi të prosperuar dhe në rritje.”

Donald Trumpn parashikoi gjithashtu një fitore kundër virusit në terma optimistë.

Ai u shpreh:

“Ne do të jemi këtu duke thënë, epo, ne fituam. Ne do ta themi këtë. E sigurt se ndërsa jeni ulur atje do ta themi. Ne do të fitojmë. Unë mendoj se do të fitojmë më shpejt nga sa mendojnë njerëzit, shpresoj.” /abcnews.al/

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë