Skip to content

Turi domethënës i Biden-it: Izrael, Breg Perëndimor, Saudi

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Presidenti amerikan Joe Biden do të vizitojë Izraelin, Bregun Perëndimor dhe Arabinë Saudite në korrik. Në turneun, i cili do të zgjasë nga 13 deri në 16 korrik, ai do të bisedojë me një duzinë kolegësh nga i gjithë rajoni dhe më gjerë, ka konfirmuar një zyrtar i paidentifikuar i administratës Biden. Ndalesa e tij […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë