“Turp për ata që na shohin nga kafja”, mbyllet protesta për rritjen e çmimeve, Rigels Xhemollari zbulon hapin e radhës

mbn.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Xhemollari: Grupi i eksperteve do te pergatisë disa akte ligjore per shtresat që preken nga rritja e çmimeve dhe do i paraqiten qeverisë. Sigurisht që do të jemi në rrugë për të protestuar dhe qeveria të mos bëjë sikur nuk na dëgjon.

Nje protestues: Turp nuk duhet të kenë ata që na vjedhin, por turp të kenë ata që na shohin nga kafja.

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë