Skip to content

Turqia miraton udhëtimin pa viza për shtetasit e Polonisë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Turistët polakë nuk do të kenë më nevojë për vizë për të vizituar Turqinë, sipas Gazetës Zyrtare të vendit.

Shfuqizimi i vizave u miratua për qëllime turistike dhe kalimet tranzite me një periudhë maksimale qëndrimi prej 90 ditësh brenda 180 ditëve.

Turqia dhe Polonia kanë marrëdhënie të forta, kurse krerët e tyre shprehin vullnetin për të krijuar një këshill të nivelit të lartë të partneritetit strategjik për të forcuar më tej raportet dypalëshe.
Burimi: AA

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë