Ditën e djeshme dy shtetet Kosova dhe Serbia me ndërmjetësimin e Presidentit të Amerikës, Donald trump firmosën marrëveshjen përfundimtare për përmirësimin e marrëdhënieve ekonomike.

Gjatë fjalës së tij, Trump tha se Serbia do ta zhvendosë ambasadën e saj në Jeruzalem, duke shtuar se kjo është pikë e marrëveshjes.

Në këtë moment, siç shihet në video, presidenti serb Aleksandar Vuçiç habitet dhe drejtohet nga këshilltarët e tij, i çuditur.

Me sa duket, Vuçiç nuk ka pasur dijeni për këtë pikë të marrëveshjes të nënshkruar, dhe i tensionuar ul kokën dhe hap fletët e marrëveshjes për të lexuar më tepër.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re