Pjesëmarrja e ulët ka sjellë dështimin e marshimit të paralajmëruar ne Librazhd në mbështetje të 20-vjeçares që u kap “mat” duke tradhtuar bashkëshortin e saj që ishte në emigracion.

Gazetarja e “Fax News” raporton se ka pasur disa grupe të rinjsh që kanë mbërritur nga Tirana kurse nga Librazhdi nuk ka dalë asnjë shtetas në mbështetje të vajzës.

Protestuesit bënin thirrje që të ndalohet dhuna ndaj grave dhe grate kane te drejte te bejne cdo gje, ndërsa mes shumë parullave më skandalja ishte: “Te burri emigrant, na çoni vibrator në pajë”.