Një bujtinë është djegur në Qafe Thore pranë Thethit në Malësinë e Madhe.

Buni i Bajraktarit ndodhej në aksin që të çon në drejtim të Thethit, dhe dëmi ekonomik kap vlerën 3 milionë euro.

Mësohet se bujtina e djegur është në pronësi të biznesemit Gëzim Olaj, që ka ardhur nga Anglia për të investuar.

Investimi ishte në fazën e fundit, por papritur mbrëmë persona të paidentifikuar i kanë vënë flakës bujtinës.

Sipas burimeve djegia është bërë me benzinë gjatë orëve të natës.