Himara është një ndër destinacionet më të frekuentuara gjatë ditëve të verës nga qytetarët dhe për këtë arsye krijohet edhe fluks i madh mjetesh.

 

Policia Rrugore doli me një apel për të gjithë drejtuesit e mjeteve, që të shmangin hyrjen në qytetin e Vlorës dhe të përdorin bypassin, duke u futur që në rrethrrotullimin e Nartës për në bypass.

 

Thirrja e efektivëve është edhe për respektim të rregullave të qarkullimit rrugor.