Uji bën bashkë arabë dhe izraelitë

w_56418918.webp.webp

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Jordania, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Izraeli kanë nënshkruar një dokument synimi për të kryer një studim fizibiliteti në një projekt të përbashkët në fushën e energjisë dhe ujit. Ministria e Ujit dhe Ujitjes e Jordanisë lëshoi ​​një deklaratë për projektin, i cili parashikon që vendi të marrë 200 milionë metra kub ujë në vit. […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë