Ulja në disa gradë e temperaturave ka bërë që në qytetin jug-lindor të nisin reshjet e para të borës.

Përsa u përket zonave malore, intensiteti i borës është më i lartë.

Ndërsa në të gjithë qarkun ka pasur herë pas here reshje dëbore, por në një intensitet të ulët.

Firmat e mirëmbajtjes po punojnë intensivisht për rrugët nacionale, por edhe në akset rrugore që të çojnë drejt Dardhës dhe Voskopojës. Nga firmat, është bërë e mundur kriposja e tyre.