Sali Berisha

“FSDKSH falimenton!

Urdherohet importi i ilaçeve ne prag skadimi dhe Ilaçeve qe nuk lejohen te hyne ne BE

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Po ndodh me FSDKSH bomba 150 miliard leke. Lista e barnave the rbursueshme. Jemi me nje trysni te jashtezakonshme po na diktohet dhe detyrojne nga Ministri Shendeteise te pranojme barna te ndaluara nga BE dhe me afar skadence 6 muaj dhe kjo faze te mbyllet Brenda 2 javesh. Komisioni eshte ne nje terror psikologjik tejashtezakonshem, lutemi beni te mundur nje transparence mediatike, humanizem ndaj te pazeshmeve.”

Për t’ju bashkuar faqes sone në Facebook, klikoni like

loading…

/faxweb