Ambasadorja Amerikane në Tiranë ka bërë një urim për ditën e lindjes së heroit Kombëtar, Gjergj Kastriot Skënderbeut.

 

Me një foto nga sheshi ‘Skënderbei” , pranë statujës, ambasadorja shkruan: Unë besoj se kurajo dhe këmbëngulja legjendare e Skënderbeut mbetet e gjallë në zemrat e shqiptarëve të sotëm”.

 

Gjergj Kastriot Skënderbeu, u lind në këtë ditë, 6 maj, në 1405 e sot përkujtohet historia e trashëgimia e tij.