Shikimi është problemi me të cilin po përballen shumë njerëz në mbarë botën.

Kontakti i vazhdueshëm me teknologjinë është ndër shkaqet kryesore për shikim të dobësuar,

Por për përmirësimin e tij duhet që edhe ushqimi të jetë i shëndetshëm, njofton klankosova.

Këto pesë ushqime më poshtë do t’iu ndihmojnë të i mbani sytë e shëndetshëm:

-Karotat

-Perimet jeshile

-Vezët

-Frutat agrume dhe të malit

-Bajame

-Peshk yndyror