Ushqimet që zbardhin dhëmbët tuaj

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Një buzëqeshje nuk kushton asgjë. Por kur keni dhëmbë të bardhë dhe me shkëlqim kjo e shton edhe bukurinë tuaj.
Njerëzit harxhojnë kohë dhe para për rregullimin e dhëmbëve tek dentisti, por ka gjithmonë diçka që mund ta zgjidhë shumë lehtë problemin.
Ushqimi – ka shumë rëndësi në këtë drejtim.
Më poshtë mund t’i shikoni ato të listuara. /SN/.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë